Logo

Lammekølle med hvidløgssauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 lammekølle med ben (ca. 1 ½ kg)
2 fed hvidløg
1 tsk rosmarin
1 tsk timian
1 tsk salt
 
Sauce:
8 – 10 fed hvidløg
1 dl vand
1 dl fløde
1 tsk majsstivelse
salt og peber
 
Lammekøllen spækkes med små stykker hvidløg og gnides med krydderier og salt.
Køllen lægges i en lille bradepande og brunes ca. 15 minutter ved 225ºC.
Hvidvin hældes ved, og lammekøllen steger videre i ca. 1 ¼ – 1 ½ time ved ca. 180ºC (afhængig af hvor rosa man ønsker kødet)
Køllen pakkes i alufolie og hviler ca. 10 minutter.
Stegeskyen hældes i en gryde.
Hvidløgsfeddene pilles og kommes i en lille gryde med kogende vand.
Koger i ca. 1 minut og hældes derefter til afdrypning i en sigte.
Det lille opkog mildner hvidløgets smag.
Hvidløgsfeddene hakkes fint og kommes i stegeskyen sammen med 1 dl vand.
Saucen varmes igennem og jævnes med fløde og majsstivelse.
Smages til med salt og peber.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.176 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her