Logo

Lammekam

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

peber
salt
4 pillede hvidløg
1-2 spsk persille
3 spsk rasp
2 spsk opvarmet ribsgele
½ tsk fransk sennep
1 kvistrosmarin
2 lammekammene

Lammekammenes benside vendes opad. Skær en lille lomme mellem hver kotelet. Skær et fed hvidløg i tynde skiver. Læg et blad rosmarin og en skive hvidløg i hver lomme.
Den fede side lægges opad i et smurt ovnfast fad. Skær diagonale snit i fedtet. Knus resten af hvidløgene og bland med opvarmet ribsgele, rasp, persille og sennep samt salt og peber
Blandingen gnides over lammekammene.
Lad dem trække i 1-2 timer.

Stilles i ovn ved 230º i 25-35 minutter. Serveres med kartofler, ris eller pasta og grønsager.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.245 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her