Logo

Lammekam på grill

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Lammekam på grill

Forberedelse: 20 minutter Grilltid: 15-20 minutter

 

1 lammekam

havsalt og friskkværnet sort peber

 

Drys godt med salt og peber på kødsiden.

Stik et stegetermometer i.

Hvis du vil, kan du pakke enderne af benene ind i aluminiumsfolie for at undgå at de brændes på grillen.

Her er det ikke gjort og vi har fået lidt småbrændte ben.

Grill kødet med kødsiden nedad til det får en fin farve.

Vend kødet og grill videre i nogle minutter.

Brug en tang til at holde på kødstykket og brun begge ender af kødstykket lidt.

Læg kødstykket på den kølige del af grillen til det er færdigt.

Tag aluminiumsfolien af hvis du har brugt den.

Kødet er medium-rødt når stegetermometret viser 50°C.

Lad kødet hvile i nogle minutter før det serveres.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.998 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pangasius med rejer og bagte tomaterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Lammesteg med grønt og nye kartoflerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Brændende rejerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ananasrand 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os