Logo

Lammekarbonader

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g fårefars
½ tsk salt
¼ tsk peber
150 g kogte kolde kartofler
½ dl vand
1 dl fløde
margarine til stegning

Sauce:
1 dl bouillon
2 dl fløde
½ spsk hvedemel
½ dl friskklippet persille
1 tsk fintklippet kørvel
½ tsk finthakket estragon
salt og peber

Rør farsen med salt og peber.
Mos de kogte kartofler og bland dem med kødet, rør vand og fløde i.

Form farsen til karbonader, som steges 4-5 min. på hver side. Læg karbonaderne på serveringsfadet og hol dem varme.

Kog panden af med lidt vand, og si det over i en lille kasserolle.

Sauce:
Den frasiede væske tilsættes bouillon og fløde, rør meljævning i og lad saucen koge igennem.

Bland de hakkede krydderurter i og smag saucen til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.911 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her