Logo

Lammekarbonader

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g fårefars
1/2 tsk salt
1/4 tsk peber
150 g kogte kolde kartofler
1/2 dl vand
1 dl fløde
margarine til stegning

Sauce:
1 dl bouillon
2 dl fløde
1/2 spsk hvedemel
1/2 dl friskklippet persille
1 tsk fintklippet kørvel
1/2 tsk finthakket esdragon
salt og peber

Rør farsen med salt og peber.
Mos de kogte kartofler og bland dem med kødet, rør vand og fløde i.

Form farsen til karbonader, som steges 4-5 min. på hver side. Læg karbonaderne på serveringsfadet og hol dem varme.

Kog panden af med lidt vand, og si det over i en lille kasserolle.

Sauce:
Den frasiede væske tilsættes bouillon og fløde, rør meljævning i og lad saucen koge igennem.

Bland de hakkede krydderurter i og smag saucen til med salt og peber.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 949 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Poussin i påskefarverEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Grillstegt laks med brøndkarsecremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rødspættefileter med grønsager 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• PæretrifliEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os