Logo

Lammeskank med linser

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g linser
3 spsk smør
4 lammeskanke
4 dl bouillon
2 fed hvidløg
1 kvist timian
1 løg
2 hele nelliker
1 laurbærblad
1 spsk eddike

Lad linserne stå i blød i 2 timer i 1 ½ l. vand.
Lad smørret gyldne i en stegegryde og brun lammeskankene godt på alle sider.
Drys med salt og peber og hæld godt 1 dl bouillon ved.
Pil hvidløgsfedene og kom dem ved sammen med timiankvisten.
Læg låg på gryden og lad det hele simre for svagest mulig varme i 1 time
Tilsæt evt. lidt vand, hvis retten ser ud til at koge tør.
Pil løget og stik de hele nelliker i det.
Kom linserne i en anden gryde sammen med udblødningsvandet, resten af
bouillonen, løget og laurbærbladet, drys med salt og lad det koge 1 time for svag varme.
Smag de færdige linser til med eddike, hæld dem i gryden til
lammeskankene og lad det hele stå og snurre sammen i endnu 5-10 minutter.

Tips: De gør sikkert klogt i at bestille lammeskankene et par dage i forvejen hos deres slagter.
Det er ikke noget, enhver slagter har liggende til hver en tid.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.483 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her