Logo

Lammesauté med hvidløg, persille og citron

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g lammemørbrad el. andet mørt kød
1 stor gulerod skåret ud i tynde stave ca. 3 cm lange
3 skalotteløg
2 fed hvidløg
1 økologisk/usprøjtet citron
3 dl lys bouillon
Maizenamel/majsstivelse
1 bdt persille
smør og olivenolie

Skær lammekødet ud i små stykker el. strimler og brun det let på en pande med smør og olie. Tag kødet op og sautér fint hakkede skalotte- og hvidløg et par minutter. Tilsæt fint revet citronskal og bouillon, og lad det simre et par minutter.

Jævn med Maizena/majsstivelse udrørt i lidt koldt vand. Læg kødet tilbage i saucen, tilsæt persille og lad det hele simre.

Smag til med citronsaft, salt og peber før servering.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.091 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bisonsteg med bagte peberfrugter, rødløg, sprødstegte kapers og løvstikkeHvis du vil bruge resterne af dit bisonkød fra dagen før så prøv denne ret med koldt stegt...
• Letsprængt lammestegEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bøf med marinerede sommer-grønsagerEn god bøf serveret med sommerligt tilbehør. Det er en stor portion grønsager, som udgør...
• Appelsinbudding 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
66405-07-2010 10:22:33 Maj-Britt Bülow
Det var første gang vi skulle prøve lam og det bliver ikke sidste gang. Denne opskrift er nem og det er til 5stjerner :)

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os