Logo

Lasagnette

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


Lasagnette

Lasagnette med græskar og parmesan


Lasagnette er en pastaret nært beslægtet med lasagne. Forskellen består i, at man i lasagne lægger plader mellem kødlagene, lasagnette indeholder i stedet små pastastykker, hvilket gør den nemmere at lave, da man ikke behøver lægge lag. Molto delizioso - prova te stesso


# Opskrift på lasagnette med kødsauce:

500 g frisk pasta
600 g hakket oksekød
250 g champignon (halve)
20 g tomatpuré
400 g flåde tomater
2 fed hvidløg (presset)
oregano
paprika
salt og peber
200 g mozzarella
250 g bacon

Sauce:
½ dl Hvedemel
½ l mælk
30 g smør
*


Kødsaucen: Start med at svitse champignon, bacon og kødet.
Bland derefter alle ingredienserne i, undtagen pastaen og osten.
Lad det simre i cirka 20 min.

Sauce:
Start med at smelte smør i en gryde, hvorefter du hælder melet i og blander.

Hæld nu mælken stille i, mens du pisker, smag til med salt og peber.


Find en bradepande som er stor nok, kom det friske pasta i bunden, hæld kødsaucen over pastaen og fordel saucen over kødsaucen.
Tænd ovnen på 200°C og giv retten 35 min.




Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.970 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her