Logo

Let tomatsuppe med muslinger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Let tomatsuppe med muslinger

1 lille ds muslinger

smør eller margarine

2 spsk klippet persille

2 ds tomatsuppe

1 ds majs

hvidløgssalt

1 dl piskefløde

Tilbehør: brød og ost

*

Lad muslingerne dryppe godt af og rist dem ganske let i smør eller margarine.

Drys med persillen.

Fortynd tomatsuppen efter anvisningen på ds - brug også væden fra muslingerne hertil.

Varm suppen godt igennem med majskorn og smag til med hvidløgs salt.

Læg de ristede muslinger i suppen og anbring lidt stiftpisket fløde på hver portion.

Server brød, ost og smør til.

 

Tips: Mormor ville selv lave tomatsuppen, det er helt sikkert.

 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.654 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Torsk med tomatsauceUgens fisk er tilberedt i mikroovn, men kan selvfølgelig også laves på komfuret. Et...
• Kylling i hvidvinssaucePå fransk hedder retten "Coq au riesling". Riesling-druen giver en fin syrlig og tilpas...
• Æg i løgsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• YoghurtisparfaitEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os