
4 kyllingefileter (ca. 400 g) 
4 skiver lufttørret skinke (ca. 50 g) 
300 g tørret hvid pasta, fx store muslingeskaller 
2¼ liter vand 
2¼ tsk groft salt 
4 spsk rødvinseddike 
friskkværnet peber 
1 rødløg i tynde både (ca. 75 g) 
3 gulerødder i skrå skiver (ca. 150 g) 
2 fennikler i tynde skiver (ca. 225 g) 
2 små røde peberfrugter i tynde strimler (ca. 150 g) 
1 tsk groft salt 
100 g revet ost 10% 
½ dl grofthakket bredbladet persille 
Pynt: bredbladet persille 
 
Rens og tør kyllingefileterne. 
Pak dem ind i skinkeskiverne og steg dem på en grillpande ca. 2 min. ved kraftig varme og dernæst ca. 8 min. ved jævn varme - vend kyllingefileterne af og til.
Kom pastaen i kogende vand tilsat salt og kog det uden låg, ved jævn varme, i ca. 10 min. Pastaen skal være mør uden at være blød - al dente.
Kom rødvinseddike og peber i en sauterpande og bring det i kog. 
Lad det koge ind i ca. ½ min. 
Tilsæt rødløg og ½ dl vand fra pastaen og damp i ca. 1 min. 
Kom gulerødder og fennikel i og lad det dampe med i ca. 2 min. - vend af og til. Tilsæt peberfrugt og salt og damp i yderligere ca. 1 min. 
Tilsæt evt. lidt mere pastavand og smag til.
 
Ved serveringen: Hæld pastaen til afdrypning i en sigte og kom pastaen i en varm skål sammen med grønsager, ost og persille - vend det godt sammen og server straks sammen med de grillede kyllingefileter.
 
Tips: Kyllingefileterne kan også steges på en grill. Fryseegnet: Ikke afprøvet.