Logo

Lyngryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g hakket oksekød
1 spsk olie
2 løg i tern
2 fed hakket hvidløg
2 porre i skiver
2 æbler skrællede og i tern
1 tsk carry
1 tsk chilipulver
1 ds flået tomat
1 pk. saltnødder
200 g bacon i tern
meljævning

Kødet brunes godt i olien, tilsæt carry og hvidløg samt løgene og lad det svitse et par minutter.
Kom nu porre, æbler og chilipulver i gryden og lad det simre lidt tid. Tilsæt tomater og væden plus nødder.
Lad retten småkoge 5 minutter. Smag retten til med salt og peber. Baconen steges på en tør pande og drysses på retten inden servering.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.169 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Jæger-leverEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Stegt sværdfiskEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• KantarelkyllingKantareller har højsæson i Danmark og sommeren. Så prøv denne lækre ret med kylling og...
• Gulerods-sorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!