Logo

Lynhurtig kartoffelret

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250-300 g okse-wokstrimler
smør/olie til stegning
1 glas kartoffelskiver
1 hakket løg
1 hakket fed hvidløg
hakket rosmarin
lidt timianblade
salt og groft peber
1 bakke små cherrytomater
 
Svits hurtigt kødet i lidt fedtstof på en pande og tag det derpå af panden.
Lad kartoffelskiverne dryppe af og tør dem på et stykke køkkenrulle.
Brun dem på panden sammen med løg, hvidløg, rosmarin og timian.
Drys med salt og peber, tilsæt kød og tomater og steg blandingen godt
igennem.
Middagsmad på under 10 min.  Server en god chilisauce til.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 629 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sprængt kalvetunge med grønsager og persille-peberrod- og kaperssauceVi kender bedst sprængt tunge som pålæg, men den smager også godt med en kraftig sauce
• Kalkunschnitzel og baba med romDet er en rig, velsmagende og fyldig dessert, så derfor har vi valgt en let hovedret med...
• SukiyakiEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Stikkelsbær bagt, i cremeStikklsbær bruges ofte til syltning, kage og tærter. Her bliver bærrerne brugt i en...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os