Logo

Mørbrad med æbler og karrysauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

450 g afpudset svinemørbrad
1 tsk olie
100 g løg
2 fed hvidløg
1 æble
2 tomater
2 dl svinebouillon
1-2 tsk karry
100 g friskost/kvark 5%
salt
peber

Tilbehør:
2 æbler
1 tsk olie
150 g grønne bønner
250 g båndpasta

Skær mørbraden i 6 lige store stykker og tryk dem lidt flade. skær løg og hvidløg i skiver. skræl og udkern æblet, og skær det og tomaterne i grove stykker. Dup kødet tørt med køkkenrulle og krydr med peber. Opvarm olien på panden og steg bøfferne 1 minut på hver side, skru ned og steg dem yderligere 3-4 minutter på hver side. Læg dem i et fad. Kom hvidløg, løg, æble og tomat på panden og sauter det ved middelvarme 5 minutter under hyppig omrøring. Tilsæt bouillon og karry og kog 5 minutter. Hæld det i foodprocessor og blend det med friskost. smag til med salt og peber. Hæld saucen over kødet eller server den til. (saucen kan holdes varm i en skål i vandbad, men den må ikke koge). Udkern æblerne til tilbehøret med en kernehusudstikker og skær dem hver i 6 ringe. Rist dem i olie på panden, til de er gyldne og møre. Læg dem ved kød og sauce sammen med de grønne bønner. server båndpasta til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.001 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her