Logo

Mørbrad orange

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 svinemørbrad (min. 800 g)
50 g smør
ca. ½ tsk groft salt
friskkværnet peber
1 ½ - 2 dl piskefløde
saften af 1 appelsin
250 g svampe (gerne østershat)

Sener og hinder skæres af mørbraderne. Smørret gyldnes i en gryde, mørbraderne brunes lidt, krydres med salt og peber og tages op af gryden.
Piskefløden og appelsinsaft kommes i gryden og smages til med og peber. Saucen gives et opkog, inden mørbraderne igen lægges tilbage i gryden, og det hele steger under låg i ca. 20 min. Til du kan mærke, at mørbraderne er faste at mærke på.
Imens skærer du svampene i tern, bruner dem af på en helt tør pande og hælder dem til sidst op i saucen.
Mørbraderne skæres i skiver, lægges i et fad og overhældes med saucen. Serveres sammen med fx Basmatiris eller noget andet, der er godt til at "suge saucen op".

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.102 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her