Logo

Mørbradret

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
2 mørbrad
250 g champignon
200 g asparges (friske el 1 ds )
1 dl tomatpuré
1 ½ dl piskefløde
salt
peber
smør

Mørbradene afpudses og skæres ud til bøffer, der brunes i smør på panden og lægges i et ovnfast fad.
Champignonerne renses, skæres i skiver, svitses i smørret og fordeles i fadet sammen med aspargesene (de friske koges først).
Panden koges af med ca. 1.5 dl aspargesvand, der tilsættes tomatpuré og piskefløde og smages til med salt og peber.
Retten sættes ca. 15 min. i ovnen, der er forvarmet til 230ºC.
Serveres med aspargeskartofler, ris eller flûtes.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.220 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?