Logo

Mørbradsbøffer med champignonsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Mørbradsbøffer med champignonsauce

1 kg oksemørbrad

sennep

Sauce:

500 g champignon

200 g svinemørbrad - RØGET

1 stk grønsagsbouillonterning

½ l vand

2,5 dl piskefløde 38%

Maizena

Pynt: frisk estragon

 

Mørbraden skæres ud i bøffer.

Bøfferne bankes og smøres med sennep på begge sider.

Bøfferne steges og drysses med salt og peber, skal ikke steges helt færdige.
Bøfferne lægges i et ovnfast fad og stilles ind i ovnen på 200°C imens saucen tilberedes.

Sauce: Den samme pande bruges nu til at stege hakkede champignon og røget svinemørbrad i tynde skiver indtil væden fra champignonerne er stegt væk.

Derefter tilsættes bouillonterning og vand, dette koges i et par minutter.

Til sidst tilsættes fløde og Maizena oprørt i vand, og saucen smages til.

Bøfferne serveres med sauce og pyntet med frisk estragon.

 

Tips: Er du ikke til oksemørbrad, så skift det ud med svinemørbrad.

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.994 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?