Logo

Mandaringryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g skinketern
2 spsk olie
½ tsk karry
½ spsk hvedemel
2 dl bouillon/vand
1 ds flåede tomater
1 dl grundsauce (Karoline)
salt og peber
1 ds mandariner i både
125 g ris
 
Brun skinketernene godt, det sidste par minutter sammen med karry.
Rør hvedemel med bouillon/vand og tilsæt under omrøring sammen med flåede
tomater.
Sæt risene over at koge.
Kog kødet ca. 25 minutter under låg.
Til sidst tilsættes gryderetten grundsauce og de afdryppede mandarinbåde.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.900 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?


Effektiv reklame - klik her