Logo

Marineret culottesteg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 culottesteg ca. 1 ½ kg
3 dl kinesisk soja
1 fed knust hvidløg
½ tsk tørret ingefær
   
Culotten lægges i en plastpose.
Marinaden røres sammen af soja, hvidløg og ingefær, og hældes over kødet.
Stilles i køleskab i 1 døgn, og vendes et par gange.
Kødet brunes i ovnen 5-10 min. på hver side, ved 225ºC.
Temperaturen skrues ned til 160ºC og kødet steger videre ca. 1 times tid.
Serveres med ostegratinerede kartoffeltærter og grøn salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.702 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her