Logo

Marineret kalkunbryst med mandler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg kalkunbryst
3 spsk citronsaft
3 spsk jomfruolie
1 tsk peber
2 spsk rosmarinnåle
50 g mandler
1 spsk salt
1 tsk peber
15 g smør
500 g gulerødder
½ dl citronsaft
½ dl piskefløde
½ dl sødmælk
1 tsk estragon
2 tsk salt
500 g broccoli
5 store forårsløg
6 dl jasminris
 
Rør citronsaft, jomfruolie, peber og rosmarin sammen og hæld det over
kødet.
Lad det stå og trække 5-6 timer.
Hak mandlerne fint, bland dem med salt og peber, og vend kalkunbrystet
heri.
Steg kødet på alle sideri lidt smør på en pande.
Læg kødet i et ovnfast fad og steg kødet i ovnen ved 175ºC i 35 min.
Lad kødet trække i et kvarter, inden det skæres i tynde skiver.
Gulerødderne skæres i skiver og koges i mælke/flødeblandingen og citron tilsat lidt salt og estragon.
Server med ris , broccoli og forårsløg kogt aldente med flødegulerødder som sauce.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.494 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her