Logo

Matjessild med kanalstegte æbler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2-4 matjessild
100 g mayo
1 dl piskefløde
8 små æbler
kanel
stegning: smør

Skræld æblerne og tag kernehuset ud med en udstikker.
Rul æblerne i kanel.
Stil dem i et smurt, ovnfast fad og læg nogle smørklatter på.
Stil fadet ind i en 250°C varm ovn og hæld det smeltede smør over æblerne under bagningen.
Når æblerne føles bløde er de færdige.
Rør den kolde mayo op med lidt fløde og læg matjessildefileterne ned i den på et fad.
Server de varme æbler til på et særskilt fad.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.564 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her