Logo

Matrosgryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g hakket svinekød
1 æg
2 spsk hvedemel
1 dl mælk
8-10 kartofler
1 stort løg
1 rød peber
2 gulerødder
3 dl bouillon
majsstivelse

Først røres kødet til en fars med æg, hvedemel, mælk, salt og peber.
Så skrælles kartoflerne og gulerødderne og skæres i skiver.
Skær også løg og peberfrugt i strimler, og kom grønsagerne i en gryde
med bouillon i.
Lad derefter retten småkoge, til kartoflerne er kogte.
I mellemtiden formes kødet som mellemstore frikadeller, der steges på en pande.
De kommes i gryden, og retten jævnes med lidt majsstivelse.
Varm gryderetten, og servér med de kogte grønsager
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 993 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sushi, blandet nigiriHer en meget simpel og ligetil opskrift på sushi, nigirier, med tun, laks, hellefisk og...
• Kinesisk omelet - Fu Yong HaiEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rødvinsmarineret oksebrystEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarber kageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!