Logo

Medaljoner Camenbert frite

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 medaljoner af svinefilet 2 ½ cm tykke a 100 g
1-2 æg
2 dl rasp
1-2 spsk frisk timian eller 1-2 tsk tørret
4 dl olie
 
Syltede solbær:
100 g solbær
100 g sukker
 
Camembertcreme:
2 dl piskefløde
200 g moden camembert
 
Croutons:
4 skiver lyst brød
1 tsk olie
 
Syltede solbær:
Kog sukker og solbær sammen og stil det på køl.
Camembertcreme:
Kog fløde og camembert sammen, til osten er smeltet. Si det. Serveres varm.
Kødet:
Skær hver medaljon i 4-5 strimler på 1-1 ½ cm bredde.
Slå ægget ud i en skål. Kom strimlerne i og vend dem omhyggeligt.
Kom rasp, salt, peber og timianblade på en tallerken.
Vend kødet i raspen. Lad olien blive godt varm i en wok/gryde.
Steg kødet ad 2-3 omgange.
Tag det op af olien, så snart det er lysebrunt og lad det dryppe af på køkkenrulle. Servér straks.
 
Skær brødet i 1-2 cm brede stave og rist det i ovn eller på pande til det er lysebrunt. Dryp brødet med lidt olie.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.162 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her