Logo

Medister af fårefars

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 kg fårefars
600 g stribet flæsk
salt og peber
allehånde
stødt nellike

Farsen hakkes igennem sammen med det stribede flæsk.
Røres sammen med krydderierne.
Stoppes i tarm og er klar til at stege.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.454 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her