Logo

Medister i øl

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Medister i øl

Medister i øl

600 g god, grovhakket medister eller anden god pølse

salt

1 øl

1 laurbærblad

1 løg

1 håndfuld persille

5 hele peberkorn

Tilbehør: Varm kartoffelsalat - se Tillæg, syltede rødbeder, sennep

*

Salt medisteren og lad den ligge 2 timer.

Bring øllet i kog med 1 dl vand, laurbærblad, skivet løg, persille og knuste peberkorn.

Læg pølsen i og lad det trække under låg for ganske svag varme i 10-15 minutter.

Server pølsen med varm kartoffelsalat, syltede rødbeder og sennep. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.522 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Er solceller en klam fidus og bondefangeri?




Effektiv reklame - klik her