Logo

Medister i tomat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g medister
1 ds hakkede tomater med urter
1 lille løg finthakket
ca. 1 dl ketchup
1 svinebouillon terning, opløst i vand
salt, peber og rund af med lidt sukker
 
Kog medisteren og skær den i ca. 1 cm. tykke skiver.
Løgene simres i smør i en gryde til de bliver klare.
Kom medisteren i og rør rundt.
Derefter kommes tomater, ketchup og bouillon i.
Småkoger i ca 20 min. mens makaroni tilberedes.
Er der en rest tilbage kan du næste dag lægge makaronien i et ovnfast fad og komme "saucen" over. Fyld op med fløde og kom i ovnen ved 200°C i ca en halv time.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.410 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kaningryde med sveskeblommerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Grønsagssuppe med kartoflerHer er en god og billig grøn ret. Læg evt. en tørret chili i den simrende suppe og tag den...
• SaltkyllingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarberkompot med vaniljeyoghurtBagt rabarberkompot med vaniljeyoghurt er en nemt tilberedt nydelse. En enkel og frisk...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os