Logo

Middagsomelet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Middagsomelet

 

Middagsomeletten kan varieres med forskellige grønsager. Let, god æggeret

Til 4 personer Tilberedningstid: ca 30 min

#

3 løg

2 spsk smør/margarine

1 rød peberfrugt

1 grøn peberfrugt

6 æg

salt, peber fra kværn

1 dl kaffefløde

lidt kødrester

2 kogte kartofler

1½ dl ærter

1 pk (85 g) flødeost

basilikum eller oregano

*

1. Rens løg og peberfrugter.

Skær dem i ringe og tynde strimler.

Skær kødrester og kartofler i små terninger.

2. Smelt smørret i en stor pande.

Svits løg og peberstrimler ca. 5 min. over svag varme.

3. Pisk æggene sammen med salt, peber og fløde.

Hæld det på panden og fordel kartofler, ærter, kød og osten skåret i terninger, over.

4. Læg låg på panden og lad omeletten stivne over svag varme.

5. Ved serveringen drysses omeletten med krydderier eller friske krydderurter.

Serveres i panden. Der hører rugbrød og smør til.

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 283 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æggesky - cloud eggs - egg cloudDet minder om en mellemting mellem en marengs og et spejlæg, og så har det et eventyrligt...
• Omelet, vendtDenne vendte omelet er et godt forslag til en hurtig og nem frokost. Her får du en god...
• ÆggepieLav en dejlig æggepie, det er met hurtigt, nemt, smager fantastisk og er også lidt sundt...
• Karamel-rand med ægEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os