Logo

Mimis farsgryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg oksefars
1 pk. bacon i tern
2 dåser hakkede tomater med basilikum
3 dl frosne ærter
margarine, salt, peber

 
Bacon i tern svitses let, det hakkede kød fyldes ved og svitses også.
Hvis der ikke er fedtstof nok tilsættes lidt margarine.
De hakkede tomater hældes i gryden og retten står i 10 min og simrer.
Inden serveringen tilsættes ærterne og retten smages til med salt og peber.
Tips: Der serveres ris, flûtes og blandet salat til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.509 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her