Logo

Min egen Italiener

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g store skruer
1 lille glas tomatsauce m. basilikum
Karolines milde ostesauce
2 porrer
2 store gulerødder
1 lille gul peberfrugt
1 pakke bacon i tern
2 kyllingefileter
 
Skær porrerne i tynde skiver, gulerødderne skæres i stave, og
peberfrugten i tern.
Grønsagerne svitses i olie i en gryde.
Derefter hældes tomatsauce og pastasauce i.
Lad det småsimre, smag til med salt og peber.
kyllingefileter skæres i tern og steges på panden sammen med bacontern.
Pastaen koges efter anvisning.
Hæld pastaen i 1 eller 2 ovnfaste fade, kødet hældes over og til sidst
saucen.
Sæt det hele i ovnen på 175ºC ca 20 min.
Serveres med godt brød.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 652 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Karrykoteletter i fadKrydrede koteletter med masser af grønsager og æbler. Alt kommes i et fad, og mens maden...
• Tagine med hakket kød i tagineEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Krydret hakkebøf med bønnesalatPrøv at variere en gammel klassiker med nye krydderier og friskt tilbehør
• HyldeblomstfromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os