Logo

Minutsteaks serveret med sauce af tomater og pinjekerner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dufter som ved Middelhavets bredder: Marinerede mini-oksefiletskiver, serveret med en sauce af soltørrede tomater og pinjekerner

Dufter som ved Middelhavets bredder: Marinerede mini-oksefiletskiver, serveret med en sauce af soltørrede tomater og pinjekerner

Tilberedning: 25 min. (plus tid til marinering)

 

Marinade:

1 fed hvidløg

½ tsk tørret timian

1 tsk citronskal (økologisk)

peber

1 spsk (oliven)olie

8 skiver oksefilet (à 40 g).

Sauce:

30 g pinjekerner

1 løg

1 spsk olie til at stege i

1 presset hvidløgsfed

50 g soltørrede tomater

1 spsk (oliven)olie

4 spsk grønsagsfond.

3 spsk hakket bredbladet persille

salt og peber

 

Presset hvidløgsfed, timian, citronskal, lidt peber og olie røres sammen og smøres på 8 skiver oksefilet.

Mariner kødet i ½ time.

 

30 g pinjekerner ristes på en tør pande.

Løget hakkes og svitses let i 1 spsk olie på en pande sammen med 1 presset hvidløgsfed.

Soltørrede tomater skæres i terninger, pureres sammen med løgblandingen, 1 spsk olivenolie og 4 spsk grønsagsfond.

Pinjekernerne og hakket bredbladet persille røres i.

Der krydres med salt og peber.

 

Kødet deles i 2 portioner, der svitses kraftigt i olie i 1-2 min. på hver side.

Krydres med salt og serveres med saucen og ovnbagte/grillede rodfrugter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.635 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?







Effektiv reklame - klik her