Logo

Moules marinière

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
3 kg muslinger
125 g smør
3 spsk hakket persille
3 spsk hakket skalotteløg
1 laurbærblad
salt
peber
2 dl tør hvidvin

Muslingerne renses og skylles grundigt.
Alle muslinger, der ikke lukker sig ved et let slag kasseres.
Smør, urter og krydderier sættes over i en gryde, hvidvinen tilsættes.
Når dette er i kog hældes muslingerne i.
Læg låg på og lad dem koge ved kraftig varme i 5-6 min. til muslingerne har åbnet sig.
Alle muslinger, der ikke har åbnet sig, kasseres.
Serveres med pommes frites og et godt glas øl eller med en god, tør hvidvin og hjemmebagte baquetter.

Tips: Moules marinière betyder ikke marinerede muslinger, men noget i retning af sømandskonens muslinger.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 994 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?