Logo

Mousaka med squash

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2-3 squash

Kødsauce:
1 stort løg
olie
500 g fårefars
1 ds Tomater
1 lille ds Koncentreret tomatketchup
1 tsk kanel
2 spsk hakket persille
2 spsk hakket oregano
4 spsk hakket pebermynteblade
2 spsk rasp
50 g fetaost
salt og peber

Ostesauce:
Karolines mornay sauce

Squash skæres i skiver og lægges i et ovnfast fad.

Kødsauce:
Det hakkede løg svitses i olien uden at tage farve.
Farsen kommes i, røres til den har delt sig.

Dåsetomater og væde samt de øvrige ingredienser undtaget rasp og fetaost tilsættes.
Koges ved svag varme ca. 10 – 15 min., tilsæt evt. lidt vand.
Rasp og smuldret fetaost tilsættes.

Kanelstangen fjernes.
Gryden tages fra varmen og kødsaucen fordeles over squash skiverne i fadet.
Ostesaucen hældes over.

Retten sættes i ovnen ca. ½ time ved 200ºC.
Serveres med salat og flytes til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.354 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her