Logo

Mousaka med squash

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2-3 squash

Kødsauce:
1 stort løg
olie
500 g fårefars
1 ds Tomater
1 lille ds Koncentreret tomatketchup
1 tsk kanel
2 spsk hakket persille
2 spsk hakket oregano
4 spsk hakket pebermynteblade
2 spsk rasp
50 g fetaost
salt og peber

Ostesauce:
Karolines mornay sauce

Squash skæres i skiver og lægges i et ovnfast fad.

Kødsauce:
Det hakkede løg svitses i olien uden at tage farve.
Farsen kommes i, røres til den har delt sig.

Dåsetomater og væde samt de øvrige ingredienser undtaget rasp og fetaost tilsættes.
Koges ved svag varme ca. 10 – 15 min., tilsæt evt. lidt vand.
Rasp og smuldret fetaost tilsættes.

Kanelstangen fjernes.
Gryden tages fra varmen og kødsaucen fordeles over squash skiverne i fadet.
Ostesaucen hældes over.

Retten sættes i ovnen ca. 1/2 time ved 200ºC.
Serveres med salat og flytes til.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 713 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Lammebov med kartoffelgratinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Boller i karry SørensHer kan du finde opskriften på både boller i karry og boller i selleri. Begge retter er...
• Mandelstegte kyllingelår med dipMandlerne gør kyllingelårene dejligt sprøde, og den krydrede dip giver et kick! Her bliver...
• Kiwi og mintis med champagne og biscottiEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os