Logo

Moussaka uden aubergine og kød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg kartofler
Grønsagssauce:
1 dåse baked beans
1 dåse hakkede tomater
3 revne gulerødder
3 pressede fed hvidløg
250 g spinat
¾ dl fløde
1 ½ tsk oregano
1 tsk rosmarin
1 tsk tørret persille
salt og peber
 
Hvid sauce
2 ½ dl skummetmælk
hvedemel til jævning
 
Kartoflerne skrælles og skæres i ½ cm skiver og koges 10 min.
Grønsagssaucens ingredienser blandes sammen i en gryde og simrer i 10 minutter, hvorefter den smages til med salt og peber.
Skummetmælken koges op og jævnes med en meljævning til det er en tyk sauce.
Et ovnfast fad smøres og der lægges først grønsagssauce, kartofler, grønsagssauce, kartofler, grønsagssauce, kartofler og så hvid sauce.
Varmes i ovnen ved 200°C i 30 minutter.
Spises med grovflûte til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.834 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her