Logo

Muslingegryde - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

På en gang let og middelhavsagtigt, men også solidt - muslingegryde. Spis noget godt i aften

På en gang let og middelhavsagtigt, men også solidt - muslingegryde

Spis noget godt i aften

 

50 g lange ris

1 bundt forårsløg

3 fed hvidløg

2 spsk solsikkeolie

2 dåser flåede tomater

½ l grønsagsbouillon

500 g blåmuslinger

500 g store rejer uden skal

havsalt, peber, paprika

æbleeddike

1 bundt persille

*

A. Kog risene i saltet vand i ca. 20 min.

B. Skyl forårsløgene og skær dem i små stykker.

Pil hvidløgsfeddene og skær dem i skiver.

C. Svits begge dele i olie.

Hæld tomater og bouillon ved.

D. Skyl muslinger og rejer. Kom dem ned til tomaterne.

Krydr med salt, peber, paprika og eddike og lad det koge under låg i 10 min.

E. Skyl persillen og hak den fint.

Rør risene i muslingegryden og lad dem koge med et øjeblik.

Drys persille over.

 

Tips: Blåmuslinger, der ikke åbner sig ved kogning, skal man under ingen omstændigheder åbne med magt, men smide ud. Man må aldrig spise muslingekød fra lukkede muslinger!

 

Pr portion 1323/315 kJ/kcal. 32 g protein. 9 g fedt. 19 g kulhydrat. 4 g fibre.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.778 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her