Logo

Oksefilet med basilikum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 pudset oksefilet 800-1000 g
15 g margarine
salt
peber
1 bøtte frisk basilikum

Oksefileten ridses med 3 snit på langs, 1 cm dybe. Fyld basilikum i rillerne og snør evt. stegen let
Brunes i margarinen på en pande og drysses med salt og peber.
Vidersteger under låg minimum 20 minutter, alt efter hvor rød den skal være (brug evt. stegetermometer).
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.508 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kulmule med kantareller, ærter, rugbrøds croûtoner og rødbeder i æbleeddikeKombinationen af bitterhed fra svampe, syre fra eddike og sødme fra ærter og rødbeder...
• Vinkogt bayonneskinkeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• KyllingespidPrøv denne lækre og nemme opskrift på sprøde kyllingespid, der passer perfekt til...
• Friske figner bagt med rørsukkerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os