Logo

Oksekød i karry 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Oksekød i karry 2


#

500 g oksemørbrad

2 spsk fiskesauce

3 spsk østerssauce

1/2 ananas

3 spsk olie

palmesukker og rød karrypasta, 1 tsk af hver

2 dåser usødet kokosmælk (a 4 dl)

200 g cherry tomater

2 spsk thaibasilikumblade

*

 

Skyl og dup kødet tørt, og skær det i mundrette stykker.

Lad det mari­nere i 10 min sammen med fiske- og østerssauce.

Skræl ananassen, og skær den ud i stykker.

Varm olien op i wokken, opløs det revne palmesukker heri og rist kar­rypastaen.

Hæld kokosmælk på, og lad det simre i ca. 2 min.

Kom ananasstykkerne i sammen med cherry tomater og kødstykker.

Lad det dampe videre i ca. 3 min.

Smag til med lidt fiskesauce, vend til sidst thaibasilikumbladene i, og server.




Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.396 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Festlig nytårsmenu til hele familienForbered en lækker menu til årets sidste festlige aften
• Boeuf WellingtonBeef Wellington er en klassisk engelsk ret, som du skal lave til dit næste middagsselskab!...
• Bøf med parmesanPå bare en halv time laver du denne lækre bøf med urte-wokkede løg og frisk parmesanost
• AppelsinriddereEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os