Logo

Oksekød i peberrodssauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

800 g oksebryst
1 oksebouillonterning
1 bæger reven peberrod
2 dl mælk
1 dl væde fra kogning af brystet
20 g hvedemel
20 g smør
salt og peber
400 g g kartofler
 
Sæt oksebrystet over i vand tilsat bouillonterning.

Lad det koge ved svag varme i ca. 80-90 minutter.
Har du nogle grønsagsrester kan disse tilføjes og koges med i bouillonen.
Kartoflerne koges møre.
Brystet tages op og bouillonen sigtes.
Lav en smørbolle, tilsæt bouillon under omrøring.
Tilsæt mælk til saucen har fået en jævn konsistens.
Smag til med salt, peber og peberrod.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.766 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken fridag er det bedst at undvære?





Effektiv reklame - klik her