Logo

Oksekød med grønsager i tagine

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Oksekød med grønsager i tagine

700 g oksekød

2 løg

3 spsk olivenolie

1 tsk gurkemeje

1O safrantråde

1 bdt. koriander

2 bdt. persille

½ l kødbouillon

500 g nye gulerødder

15 g soltørrede tomater

3 courgetter

3 kartofler

salt og peber

 

Skær oksekødet i mundrette tern. Pil, og hak løgene.

Varm 2 spsk olie op i taginen, og brun løgene godt heri sammen med kødet.

Tilsæt gurkemeje og smuldrede safrantråde, og lad dem riste med i 3 min.

Skyl koriander og persille. Bind dem sammen i bundter og kom dem i.

Hæld kødbouillon ved.

Skyl og skrab gulerødderne, og skær de tørrede tomater i strimler.

Kom halvdelen af tomaterne ned til kødet, og sæt låg på taginen.

Lad det simre i ca. 1 time.

Gør courgetterne i stand, og skær dem i skiver.

Skræl kartof­lerne, og skær dem i kvarter.

Kom courgetter, kartofler og gulerødder ned til kødet, og lad det hele simre i yderligere 35 min.

Smag til med salt og peber.

Varm resten af olien op på en pande, og brun resten af toma­terne heri.

Anret oksekødet sammen med saucen, og hæld de stegte tomater over.

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.827 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?