Logo

Oksekød med ingefær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g oksemørbrad
2 spsk olie
2 spsk skrællet ingefær skåret i tændstiktynde pinde
2 tomater (flået, klemt fri for kerner og hakkede)
1 tsk sukker
1 spsk rødvinseddike
2 spsk soyasauce
salt
peber

Skær oksemørbraden i meget tynde skiver /strimler. Varm olien op i en wok og steg kød og ingefær i et minut. Hæld fedtet fra, kom de hakkede tomater i. Skru ned for varmen og tilsæt sukker, eddike og soyasauce. Lad det koge sammen i et par minutter og smag til med salt og peber. Server med det samme.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 974 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• OstekarbonaderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Lammefrikadeller i tomatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Braiseret dyrehalsHvis du vil servere noget spændende og anderledes for dine gæster, så prøv denne opskrift...
• AmbrosiatærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!