Logo

Oksekød med jordnøddesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Oksekød med jordnøddesauce

500 g oksekød fra låret

2 store salatløg

4 spsk vegetabilsk olie

2 spsk malede jordnødder

2 spsk østerssauce

1 spsk palmesukker

1 dåse usødet kokosmælk (4 dl)

1/2 bdt. thaibasilikum

2 spsk sursød sauce

1 spsk grofthakkede jordnødder

 

Skyl og dup oksekødet tørt, og skær det i strimler.

Pil løgene, halver dem, og skær dem i strimler.

Varm olien op i wokken, svits løgstrimlerne kraftigt heri, og tag dem så op.

Svits ligeledes strimler af oksekød i wokken, og tag dem op igen.

Rist de malede jordnødder let i den varme wok, spæd med østers­sauce, drys revet palmesukker over, hæld kokosmælk ved, og lad saucen koge ind til en tyktflydende konsistens.

Kom atter løg og oksekød i, og vend rundt.

Smag til sidst til med basilikumblade og sursød sauce, og server drysset med grofthakkede jordnødder.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.181 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Indisk gryderetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Squash, bagt - 26 fedt %Lækker måde at lave sqaush på som tilbehør til for eksempel kød. Her er retten lavet med...
• Kalvekødsruller med svampeKalvekødsruller med spændende fyld af kål og abrikoser og tilbehør af champignoner og...
• Grand Marnier fromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!