Logo

Oksekød med spinat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Oksekød med spinat

500 g oksekød

200 g spinatblade

1 moden mango

2 chilier, milde, grønne

3 spsk vegetabilsk olie

2 spsk sojasauce

2 spsk østerssauce

3 spsk sursød sauce

½ bdt. thaibasilikum

 

Skyl kødet, dup det tørt, og skær det i strimler.

Skyl spinaten godt under rindende vand, slyng den tør, og skær den groft.

Skræl man­goen, og skær frugtkødet i ruder.

Skyl chilierne, og skær dem ud i stykker.

Brun kødstrimlerne kraftigt i den samme olie.

Spæd med soja- og østerssauce, og rør det godt sammen.

Kom så mangostykkerne ned til kødet.

Varm olien op i wokken, og brun spinat og chili kraftigt heri, og tag det så op.

Tilsæt til sidst igen spinat og chili, og bland det med kødet.

Smag til med sursød sauce, og server drysset med thaibasilikumblade.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.759 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her