Logo

Oksekødstærte 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Oksekødstærte 2

Grunddej:
250 g hvedemel
150 g margarine
1/2-1 tsk salt
2-3 spsk koldt vand eller kærnemælk
 
Fyld:
1 løg
300 g hakket oksekød
salt og peber
paprika
1 ds hakkede tomater
1 æg
1 dl fløde

Dej:
Smuldr hvedemel og margarine til en grynet masse.
Rør salt i og saml dejen med vand eller kærnemælk, som tilsættes lidt
af gangen.
Læg dejen koldt ca. 1 time.
Rul dejen ud og læg den i en smurt tærteform.
Sæt formen i køleskabet 15 min.
Prik dejbunden og klem dobbelt foliestrimler om dejkanten.
Forbag 15 min. midt i ovnen ved 200°C, fjern folien og bag 5 min mere.
Nu er dejbunden kalr til at blive fyldt og bagt færdig.
Fyld:
Svits løg og kød og tilsæt krydderier.
Hak tomaterne og bland det med kødet.
Hæld/læg det i tærtebunden.
Pisk ægget med fløden og lidt salt og peber, og hæld det over fyldet.
Bag madtærten ca. 15 min. ved 210°C.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.999 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Lammekølle uden benEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Braiseret unghanebryst i kørvelbouillonHer er opskriften på en simpel men lækker ret med braiseret unghanebryst. Retten servers i...
• Ananas- og marengstærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os