Logo

Oksemørbrad fyldt med svampe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
800 g oksemørbrad
 
Fyld:
1 stk løg
2 fed hvidløg
300 g østershatte
1 tsk havsalt
1 knivspids hvid peber
2 dl rødvin
1 dl balsamico vineddike
2 kviste frisk timian
 
Tilbehør:
4 bagekartofler
20 grønne asparges
 
Mørbraden skæres i 200 grams-stykker.
Fyld: Svits løg, hvidløg, østerhatte, salt og peber i en gryde.
Tilsæt rødvin, balsamico og timian.
Kog ned til næsten al væsken er væk.
Blendes herefter til puré.
Når svampepuréen er kold skæres en slids i hver steak i siden.
Fyld med svampepuré i slidserne.
Steg steaks på en varm pande til de er brune på begge sider.
Eftersteges i ovn i 6 min. på 200°C.
Kartoflerne vaskes og bages i ovn i 60 min. ved 170°C.
Anret de fyldte steaks med dampede asparges og bagte kartofler.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.934 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?