Logo

Oksemørbrad fyldt med svampe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
800 g oksemørbrad
 
Fyld:
1 stk løg
2 fed hvidløg
300 g østershatte
1 tsk havsalt
1 knivspids hvid peber
2 dl rødvin
1 dl balsamico vineddike
2 kviste frisk timian
 
Tilbehør:
4 bagekartofler
20 grønne asparges
 
Mørbraden skæres i 200 grams-stykker.
Fyld: Svits løg, hvidløg, østerhatte, salt og peber i en gryde.
Tilsæt rødvin, balsamico og timian.
Kog ned til næsten al væsken er væk.
Blendes herefter til puré.
Når svampepuréen er kold skæres en slids i hver steak i siden.
Fyld med svampepuré i slidserne.
Steg steaks på en varm pande til de er brune på begge sider.
Eftersteges i ovn i 6 min. på 200°C.
Kartoflerne vaskes og bages i ovn i 60 min. ved 170°C.
Anret de fyldte steaks med dampede asparges og bagte kartofler.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.498 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hellefisk med marinerede rødbeder og grønne bønnerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Små farsbrød på bålEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Italiensk oksegrydeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• FrugtirisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os