Logo

Oksemørbrad med rygeost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 bøffer af oksemørbrad. ca 200 g pr stk
1 dl balsamico
3 dl rødvin
3 spsk sukker
400 g af årstidens svampe
200 g rygeost
evt. glasnudler
 
Steg bøfferne ca 2 minutter på hver side.
Pak dem i folie, og lad dem hvile i 10 minutter.
Kog balsamico og rødvin ind.
Tilsæt sukker således at saucen karamelliserer.
Saucen må ikke være for tykflydende, men skal være lind.
Steg svampene i smør.
Læg som bund på tallerkenen saucen og svampe.
Læg mørbraden ovenpå midt i tallerknen.
Kom rygeost ovenpå mørbraden, og slut evt af med sprøde glasnudler.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 989 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kyllingesteg med skilt sauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bacon-restegrydeI dag skal du høre om en nem og lækker hverdagsret. En fornem ret, hvor der er brugt både...
• Lammekød og couscoussalatNordafrikanske krydderier, appelsin og mynte sætter prikken over i'et her. Du kan også...
• Kalvestrimler, svampe og dampet kål + Frugtdessert mandler og bærSpis eventuelle rester til frokost dagen efter. Savoykål og kalv til dig, der vil holde...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!