Logo

Oksetykkam med hvidvin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg oksetykkam
1 løg
2 gulerødder
¼ selleri
1 dåse flåede tomater
20 g smør
1 spsk olie
1 fed hvidløg
groft salt og peber
2 ½ dl hvidvin
 
Krydderbuket:
Persille
selleritop
laurbærblad
 
Evt. lidt jævning af majsmel
       
Skær kødet i tynde skiver og brun dem sammen med det hakkede løg. Tilsæt ituskårne gulerødder, selleri, hvidløg, tomater, hvidvin og krydderbuket og lad det småsnurre i ¾ - 1 time.
Fjern krydderbuketten, jævn evt. ganske let og smag til.
Server retten med løse ris, hakket persille og revet citronskal. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.529 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her