Logo

Oste-tomat pizza

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Oste-tomat pizza

15 g gær

2 spsk (oliven)olie

salt og peber

¼ tsk oregano

150 g hvedemel

175 g Danbo ost

4 tomater

10 fyldte oliven

100 g reven parmesan

*

Opløs gæren i 1½ spsk lunkent vand.

Tilsæt 1 spsk olie og sigt hvedemelet i.

Kom 4 spsk koldt vand i dejen og ælt den smidig.

Klap den ud i bunden af en smurt springform - 26 cm.

Pensl dejen med lidt olie og belæg den først med tynde osteskiver, dernæst med de udskivede tomater.

Drys med salt, peber og oregano.

Skær de fyldte oliven i skiver og drys dem over sammen med parmesanen.

Dryp resten af olien over og bag pizzaen i ca. 15 minutter ved 225°C.

Server den straks.  

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.076 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?