Logo

Ostetærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ostetærte

 

Ostetærter er perfekte som både frokost og forret. Opskriften er nem og resultatet er rigtig lækkert.

(4-6 pers.)

 

#

Tærtebund:

150 g hvedemel (2½ dl)

½ tsk groft salt

150 g koldt smør.

 

Fyld:

250 g revet mild Danbo

3 æg

1 dl hvidtøl eller pilsner øl

1 drys paprika

1 drys cayennepeber

½ fed knust hvidløg.

Tilbehør: grøn salat i olie-eddikemarinade.

*

 

Bland mel og salt og smuldr smørret i melet.

Tryk dejen ud i en tærtebund (ca. 24 cm i diameter) og op langs formens sider med håndroden.

Stil den i køleskab ca. 1 time.

 

Bag tærtebunde øverst i ovnen, første gang ca. 15 min. ved 225 °C.

Læg revet ost i den bagte bund.

Pisk øvrige ingredienser sammen og hæld det over osten.

Bag tærten igen på nederste rille ca. 20 min. ved 200 °C, til den er gylden på overfladen.

Serveres lun.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.916 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her