Logo

Ovnstegt kanin i grønt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kanin á 1,2-1,5 kg
100 g røget bacon
1 muskatnød
2 fed hvidløg
smør/olie til stegning
500 g helbladet spinat, frisk eller frossen
200 g broccoli
200 g champignon
4-6 spsk tomatpuré
4-5 tomater
150 g parmesanost
1-2 dl fløde

Kaninen udbenes og deles i passende stykker.
Krydres let med salt og peber.
Brunes let og småsimrer under låg i rigeligt fedtstof, påse at kødet ikke branker.
Den velafdryppede spinat fordeles i et velsmurt ovnfast fad.
Drys med salt, peber og reven muskatnød.
Bacon skæres i terninger, de rengjorte champignon skæres i skiver og hvidløgene knuses, hvorefter det hele svitses i smør/olie.
Fløde og tomatpuré tilsættes og retten koges sammen til en jævn masse.
Smag retten til med salt og peber.
Broccolien renses og deles på langs og koges i letsaltet vand.
Det stegte kød fordeles over spinaten, blandingen af bacon, champignon, fløde m.m. jævnes over kødet.
De letkogte broccoli fordeles jævnt, tomater halveres og trykkes ned i blandingen.
Drys til sidst med parmesanost.
Fadet sættes i ovnen ved 250°C i ca. 15 min. eller til parmesanosten har antaget en svag gylden farve.
Serveres med grovflûtes eller små brune kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.794 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Roskildefestivalen være politik eller musik? I år vil de fejre solidaritet med Palæstina. Er det foreneligt med musik?



Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her