Logo

Ovnstegt kanin med grillkrydderi

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 unge kaniner
50 g hvedemel
10 g grillkrydderi
1 1/2 l. bouillon
2 dl tomatketchup
1 spsk salt

Kaninerne parteres i passende stykker.
Stykkerne vendes i hvedemel, grillerkrydderi og salt.
Stykkerne lægges i en bradepande, der er smurt med lidt olie. Bouillonen og tomatketchup hældes ved og sættes i ovnen ved 250ºC. Når retten koger sænkes temperaturen til 200ºC.
Efter ca. 45 minutter vendes kaninstykkerne.
Stegetid ialt 1 1/2 time.
Serveres med ris eller kartofler
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 938 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bosnisk fyldt surkål - SarmaSarma er en ret med surkål, der stammer fra Balkan. Retten laves ofte ved festlige...
• Marineret bøf med champignon og kartoffelkagerLidt luksus i weekenden: godt mør oksefilet eller tyndstegsfilet. Stegt løg, champignon og...
• Torsk i mayonnaiseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Tyttebærflan med mandelmarengsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os