Logo

Ovnstegte karrykyllinger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 kyllinger af ca. 1 kg stk
125 gram smør
2-3 tsk karry
salt
1/2-1 tsk mild paprika
1 spsk citronsaft
 
Flæk de rensede kyllinger i halve.
Drys indersiden med salt og paprika.
Læg dem i et velsmurt ovnfast fad med skindsiden opad.
Rør blødgjort smør med karry og lidt salt.
Smør det over kyllingerne. Stil fadet på ovnristen midt i ovn og steg
kyllingerne i ca. 45-60 minutter ved 230ºC.
Dryp ofte kyllingerne med stegesmørret.
Dryp citronsaft over mod slutningen af stegetiden.
Server kyllingerne med løse ris, der er kogt i bouillon tilsat 2
finthakkede skalotteløg.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 929 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Salat med muslinger, skindstegt torsk og hindbærcoulisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hornfisk med radisesalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Spaghetti i papirOverrask familien eller gæsterne med små pakker fyldt med spaghetti, som udsender en...
• RosenrandEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os