Logo

Ovnstegte karrykyllinger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 kyllinger af ca. 1 kg stk
125 gram smør
2-3 tsk karry
salt
½-1 tsk mild paprika
1 spsk citronsaft
 
Flæk de rensede kyllinger i halve.
Drys indersiden med salt og paprika.
Læg dem i et velsmurt ovnfast fad med skindsiden opad.
Rør blødgjort smør med karry og lidt salt.
Smør det over kyllingerne. Stil fadet på ovnristen midt i ovn og steg
kyllingerne i ca. 45-60 minutter ved 230ºC.
Dryp ofte kyllingerne med stegesmørret.
Dryp citronsaft over mod slutningen af stegetiden.
Server kyllingerne med løse ris, der er kogt i bouillon tilsat 2
finthakkede skalotteløg.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.103 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Paprikakoteletter med appelsinkogte cherrytomaterAppelsinsaften fremhæver tomaternes smag og giver et dejligt, syrligt modspil til...
• Fransk bønnegrydeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pizza med parmaskinke og bøffelmozarellaDenne pizza laves med pizzamel og det tager tid at bage med Za-Za pizzamel (skal hæve 1,5...
• Osteanretning ret nem1. Peberost 2. Blå Castello 3. Romtærte 4. Dansk Brie 5. Danablu 6. Fyldte peberfrugter
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!