Logo

Kogt laks med kaviarsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ½ kg laks
2 ½ dl hvidvin
3 laurbærblade
5 hvide peberkorn

Garnering:
fx salat, citron, dild og kaviar

Kaviarsauce:
2 hårdkogte æg
½ rødløg
1 avocado
½ dl let mayonaise
½ dl cremefraiche 18%
50 g sort stenbiderrogn
salt
1/8 tsk stødt sort peber

Bring 1 liter vand i kog i en bred gryde, helst en fiskegryde. Tilsæt vin, laurbærblade og hvid peber. Læg fisken i og lad den simre i 20 min til fisken begynder at dele sig, men stadig er fast.

Pil æggene og hak dem fint. Pil og hak løget. Tag avocadoen ud af skallen og skær den i tern. Bland løg og avocado med mayonnaise og creme fraice.
Vend forsigtigt æggene i saucen og vend til slut kaviaren i. Smag til med salt og peber. Saucen bør ikke stå for længe, kaviaren afgiver nemlig farve, og så bliver saucen grå.

Anret og garner laksen. Servér den derpå varm eller kold med kaviarsauce og kogte kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.617 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her