
2 løg 
2 peberfrugter 
2 spsk olie 
1 spsk smør eller margarine 
3 dl langkornede ris 
6 ufarvede pølser 
1 ds majs 
1 spsk frisk merian eller ½ tsk merian 
1 ds tomatsaft 
salt og peber 
parmesan ost
Tilbehør: flute, salat 
*
Hak løg og peberfrugter groft og lad dem snurre lidt i en blanding af olie og smør eller margarine. 
Drys risen og de udskivede pølser i, rør godt og tilsæt majskorn og merian. 
Spæd tomatsaften med så meget vand, at der i alt bliver 4,5 dl. 
Hæld det i gryden og rør igen. 
Læg låg over og lad retten stå for meget svag varme i ca. 18 minutter. 
Vent 5 minutter med at fjerne låget, når gryden er taget af varmen. 
Rør risen løs og smag til med salt og peber. 
Tilsæt eventuelt 1-2 spsk smør. 
Drys med lidt parmesan ost og server retten med flute og salat.